Aρχική

Λεμονάτο ψάρι


  • 1 kg ψάρι (μπακαλιάρο, λαυράκι, σκορπίνα, ή οποιοδήποτε κόκκινο ψάρι) σε φέτες
  • 4 πατάτες
  • λεμόνι
  • μαιντανός
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Χρόνος προετοιμασίας: 30’-45’
Για τέσσερα άτομα

Σε δυνατή φωτιά βράζουμε τις πατάτες με αλατάκι, το λάδι και το σκόρδο.  Πριν την πρώτη βράση, βάζουμε το ψάρι που έχουμε κόψει σε φέτες. Όταν τελειώσει η βράση ρίχνουμε λεμόνι (όσο θέλουμε προαιρετικά) και τον μαιντανό.

Athos Restaurant

Ouranoupolis-Chalkidiki
63075 -Greece

info(at)athosrestaurant.gr

tel/fax: 0030 23770 71636
mobile: 0030 6974 077 004

DELIVERY

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα πιάτα ημέρας καθώς και τις προτιμήσεις σας, και εμείς παραδίδουμε το φαγητό σας στον χώρο που επιθυμείτε